Dataako koulu vai kouluko dataa? : asiantuntijoiden kuvauksia koulun tehtävistä datafikaation näkökulmasta - Laasonen, Eino (2025)
Tässä tutkimuksessa tutkittiin asiantuntijoiden kuvauksia koulun tehtävistä datafikaation näkökulmasta. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, millaisena asiantuntijat kuvaavat koulun tehtäviä datafikaation näkökulmasta.