Aamiaisen syömisen yhteys työikäisten naisten kävelynopeuteen ja kestävyyteen - Sivonen, Julia (2025)
Sivonen, J. 2025. Aamiaisen syömisen yhteys työikäisten naisten kävelynopeuteen ja -kestävyyteen. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, gerontologian ja kansan-terveystieteen pro gradu -tutkielma, 39 s.