Opettajien kokemuksia oppilaiden tukemisesta valmistavassa opetuksessa - Wadunombi Arachchige, Thinya; Vu, Liina (2025)
Tutkimus tarkastelee valmistavien luokkien opettajien käyttämiä oppimisen tuen menetelmiä sekä haasteita, joita he ovat kohdanneet tuen toteuttamisessa. Tutkimuksen aihe on ajankohtainen ja tärkeä, sillä monikielisten ja monikulttuuristen oppilaiden määrä Suomessa on lisääntynyt. Tämä kasvu näkyy myös valmistavassa opetuksessa, johon tässä tutkimuksessa keskityttiin.