Digitalisaation yhteys taloushallinnon prosesseihin Suomessa - Lappi, Arttu (2025)
Digitalisaatio on globaali megatrendi, jonka vaikutukset näkyvät ihmisten päivittäisessä työskentelyssä. Erityisesti taloushallinnossa tehtävä työ on luonteeltaan sellaista, että digitalisaation tuomia teknologioita on mahdollista hyödyntää monin eri keinoin.