Liikuntaympäristöjen saavutettavuus koululiikunnassa – Yhteydet liikunnanopettajien kokemaan työkuormitukseen - Hurme, Jenna; Koistinen, Helmi (2025)
Hurme, J. & Koistinen, H. 2025. Liikuntaympäristöjen saavutettavuus koululiikunnassa –yhteydet liikunnanopettajan työkuormitukseen. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 53 s., 4 liitettä.