Kouluun kiinnittymisen sekä lyhyen ja pitkän aikavälin itsesäätelyn yhteydet hyvinvointiin toisen asteen opiskelijoilla - Pekkola, Väinö; Kopra, Juuso (2025)
Kopra, J. & Pekkola, V. (2025). Kouluun kiinnittymisen sekä lyhyen ja pitkän aikavälin itsesäätelyn yhteydet hyvinvointiin toisen asteen opiskelijoilla. Faculty of Sport and Health Sciences, University of Jyväskylä, Master’s thesis of Sport Pedagogy, 79 pp., 2 appendices.