"I'm not the same after this book" : genre analysis on book recommendation videos on BookTok - Heikkonen, Sanna (2025)
Viime vuosien aikana suureen suosioon noussut BookTok, TikTokin kirjoihin kohdistuva puoli, on lisännyt kiinnostusta lukemista kohtaan. BookTok on lisännyt myös tiettyjen kirjailijoiden ja kirjojen suosiota, mikä on näkynyt selvästi kirjojen myynnissä ja siten herättänyt myös kustantajien huomion. BookTokin suosituimpien videoiden, kirjasuositusvideoiden, tutkiminen on kuitenkin ollut vielä vähäistä.