Luontoliikunnan opetus yläkouluissa ja liikunnanopettajien valmiudet sen opettamiseen - Rinta-Keturi, Anni; Lindqvist, Arttu (2025)
Lindqvist, A. & Rinta-Keturi, A. 2025. Luontoliikunnan opetus yläkouluissa ja liikunnanopet-tajien valmiudet sen opettamiseen. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikun¬tapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 57 s., 5 liitettä.