Språkexperternas karriärvägar : "Alla måste hitta sin egen väg i slutändan" - Kankkunen, Wiliina (2025)
Tämän maisterintutkielman tarkoituksena oli selvittää, mihin Jyväskylän yliopistosta valmistuneet ruotsin, saksan, venäjän ja romaanisen filologian kieliasiantuntijat ovat työllistyneet. Keskiössä oli kerätä tietoa kieliasiantuntijakoulutuksen käyneiden urapoluista ja työnkuvasta. Tarkoituksena oli myös selvittää, miten kieliasiantuntijakoulutus Jyväskylän yliopistossa valmistaa työelämään.