Turvallinen opettaja ja näkyväksi tehty osaaminen : oppijaminäkuvaa tukeva ohjausvuorovaikutus - Pirttimäki, Kaisa (2025)
Tutkielmassa tarkasteltiin luokanopettajien kokemuksia 1.luokan oppilaan epävarman tai kielteisen oppijaminäkuvan tunnistamisesta, sekä sitä kuinka opettajat kokevat voivansa tukea oppijaminäkuvaa ohjausvuorovaikutuksen kautta.