Houkutteleva työnantaja Z-sukupolven näkökulmasta – työntekijäkokemuksen ja työnantajabrändäyksen yhteys - Kujanpää, Vanessa (2025)
Tällä hetkellä työelämään on siirtymässä ensimmäinen diginatiivi sukupolvi eli Z-sukupolvi. Työnantajien on ymmärrettävä tämän sukupolven odotukset työelämässä, jotta he voivat saavuttaa aseman houkuttelevana työnantajana Z-sukupolven näkökulmasta. Tämän tutkielman tarkoituksena on tarkastella, miten Z-sukupolven näkemys houkuttelevasta työnantajasta syntyy työntekijäkokemuksen ja työnantajabrändäyksen yhteydessä.