Matemaattisten taitojen tukeminen Etelä-Pohjanmaan paikallisissa varhaiskasvatussuunnitelmissa - Kaksonen, Marika; Kangasniemi, Nina (2025)
Tutkimuksemme tavoitteena oli tutkia, miten matemaattisten taitojen tukeminen näkyy Etelä-Pohjanmaan paikallisissa varhaiskasvatussuunnitelmissa. Paikalliset varhaiskasvatussuunnitelmat nähdään pedagogisina työvälineinä, jotka auttavat pedagogisen toiminnan suunnittelussa.