’’Merkityksellisyys tulee niistä ihmissuhteista siellä työpaikalla’’ : temaattinen analyysi työyhteisöjen merkityksestä henkilöstötyön ammattilaisten kokemaan työn merkityksellisyyteen - Siitonen, Henna (2025)
Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää, miten työyhteisöt mahdollistavat ja rajoittavat henkilöstötyön (HR) ammattilaisten työn merkityksellisyyden kokemusta. Työn merkityksellisyyden muodostumista on aiemmin tutkittu, mutta vasta viime vuosina huomio on kiinnittynyt kokemuksen sosiaaliseen luonteeseen. Tutkimuksen avulla pyrittiin syventämään ymmärrystä työn merkityksellisyyden sosiaalisesta ulottuvuudesta.