Psyykkisen työkyvyn ja vapaa-ajan liikunta-aktiivisuuden yhteys nuorilla aikuisilla - Moisanen, Laura (2025)
Moisanen, L. 2025. Psyykkisen työkyvyn ja vapaa-ajan liikunta-aktiivisuuden yhteys nuorilla aikuisilla. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, Terveyden edistämisen pro gradu -tutkielma, 54 s., 1 liite.