Videopelien vaikutus peruskoululaisten kognitiivisiin taitoihin - Ahonen, Lauri (2025)
Tässä työssä käsitellään videopelien vaikutuksia peruskouluikäisten kognitiivisiin taitoihin kirjallisuuskatsauksen keinoin. Työssä keskitytään viiteen kognition osa-alueeseen, jotka todettiin merkittävimmiksi tutkimuskirjallisuuteen tutustuttaessa. Työn tarkoitus on lisätä ymmärrystä videopelien vaikutuksista nuorten oppimisen taitoihin.