Ryhmävalmennuksella tukea ADHD-oireisiin : nuorten aikuisten kokemuksia Tulevaisuuspaja -valmennuksesta - Salo, Satu (2025)
Yleinen keskustelu keskittymisen ja tarkkaavuuden häiriöstä eli ADHD:stä (attention-deficit hyperactivity disorder) on vilkasta. ADHD aiheuttaa monenlaisia haasteita nuorten ja aikuisten mielen hyvinvointiin, sosiaaliseen elämään sekä opiskeluun ja työelämään. Tukea haasteisiin on saatavilla vähän, siksi on tärkeää tutkia ja kehittää tukimuotoja ADHD-oireiden kuntouttamiseen. Tällä tutkimuksella pyritään lisäämään kokemustietoa Suomessa saatavilla olevasta ryhmävalmennuksesta, jolla voitaisiin auttaa nuoria aikuisia heidän ADHD-oireissaan.