Tekoälyn hyödyntäminen maanviljelyssä - Karppinen, Kaapo (2025)
Tässä kirjallisuuskatsauksessa tutkitaan, voidaanko tekoälyn avulla nostaa tuottavuutta maanviljelyssä. Tekoälyn vaikutusta lähdettiin etsimään ensin perehtymällä, mitä tekoäly sisältää, mitä se tarkoittaa ja täten sitten tutkien, miten se näkyy maanviljelyssä. Johtopäätöksenä voidaan todeta, että tekoäly antaa viljelijälle suurta apua päätöksenteon prosesseihin ja sitä kautta voi nostaa tuottavuutta.