Kuka saa olla äiti? : äitien kertomuksia äitipuolen toimijuudesta uusperheessä Vauva.fi:n verkkokeskustelussa - Kinnunen, Laura; Härtsiä, Saara (2025)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena on selvittää, millaista toimijuutta äidit rakentavat uusperheen äitipuolelle verkkokeskustelusta kerätyissä kertomuksissa. Tutkimuksemme keskiössä on äitiyden ja äitipuoleuden välinen jännitteinen suhde. Tutkailemme kulttuurisesti rakentuvaa äitiyttä hyvälle äidille kasaantuvien vaatimusten ja äitipuoleen kohdistuvien ristiriitaisten odotusten kautta.