Tekoälyn käyttö ohjelmoinnissa - Luukkala, Valtteri (2025)
Kirjallisuuskatsaus, jossa tarkastellaan miten hyvin tekoälyohjelmat kykeneveät ohjelmoijan tehtäviin, ja pohditaan miten se tulee vaikuttamaan ohjelmoijien työhön tulevaisuudessa, kun tekoälyohjelmat ovat kehittyneempiä.