Persoonallisuuden piirteiden yhteys eroavaisuuksiin liikemittarilla mitatun ja itseraportoidun vapaa-ajan fyysisen aktiivisuuden määrässä myöhäisaikuisuudessa - Karppanen, Minerva (2025)
Karppanen, M. 2025. Persoonallisuuden piirteiden yhteys eroavaisuuksiin liikemittarilla mitatun ja itseraportoidun vapaa-ajan fyysisen aktiivisuuden määrässä myöhäisaikuisuudessa. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, gerontologia ja kansanterveys, pro gradu -tutkielma, 39s.