Suhdannetilanteen vaikutus yliopistosta valmistuneiden työllistymiseen eri koulutusaloilla Suomessa - Niskanen, Janika (2025)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tarkastellaan suhdannetilanteen vaikutusta yliopistosta valmistuneiden työmarkkina-asemaan eri koulutusaloilla Suomessa. Tutkimus selvittää, vaihteleeko vaikutus koulutusalojen välillä sekä kuinka valmistumisajankohdan taloudellinen tilanne heijastuu työllistymiseen ja työttömyyden kestoon.