Toiminnanohjausjärjestelmän kustomoinnin haasteet ja stressitekijät, sekä niiden hoito - Honkonen, Tuomo (2025)
TIIVISTELMÄ Honkonen, Tuomo Toiminnanohjausjärjestelmän kustomoinnin haasteet ja stressitekijät, sekä niiden hoito Jyväskylä: Jyväskylän yliopisto, 2025, 63 s. Tietojärjestelmätiede, pro-gradu Ohjaaja(t): Nurmi, Jarkko