"I certainly dare to speak and write better" : Finnish upper secondary students' perceptions on the connection between their productive vocabulary and authentic language input - Jokinen, Salla (2025)
Autenttisen kielen käytön vieraan kielen opetuksessa on todettu tukevan kielenoppimista (esim. Mishan 2003). Autenttiselle kielelle on esitetty monia määritelmiä (ks. esim. Morrow 1977). Tässä tutkielmassa autenttisella kielellä tarkoitetaan kieltä, joka on syntynyt aidossa viestintätilanteessa koulun ulkopuolella.