Tomosynteesin laadunvalvonta - Repo, Venla (2025)
Tomosynteesi on mammografiamenetelmä, jonka avulla saadaan poikkileikekuvia rinnan rakenteesta. Menetelmälle ei ole aiemmin ollut kotimaista laadunvalvontasuositusta, mutta tarve sille on herännyt tomosynteesin kliinisen käytön yleistyessä.