Kotona asuvien iäkkäiden ihmisten elinpiirin laajuuden yhteys koettuun yksinäisyyteen - sosiaalinen osallistuminen yhteyden selittäjänä - Penttilä, Maria (2025)
Penttilä, M. 2025. Kotona asuvien iäkkäiden ihmisten elinpiirin laajuuden yhteys koettuun yksinäisyyteen – sosiaalinen osallistuminen yhteyden selittäjänä. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, (gerontologia ja kansanterveys) pro gradu -tutkielma, 48 s.