Kehonkoostumuksen yhteys maksimaaliseen rasvojenkäyttökykyyn liikunnan aikana kestävyysharjoitelleilla ja -harjoittelemattomilla naisilla - Kaijansinkko, Siiri (2025)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää kehonkoostumuksen osalta rasvattoman massan ja rasvamassan yhteyksiä maksimaaliseen rasvojenkäyttökykyyn liikunnan aikana kestävyysharjoitelleilla ja -harjoittelemattomilla naisilla. Tutkimus toteutettiin osana Jyväskylän yliopiston HDL happiaineenvaihdunnan edistäjänä – HiPrOxy -tutkimusta.