9.-luokkalaisten kokemukset koululiikunnasta ja sen koetusta ahdistavuudesta - Kiiskinen, Iina (2025)
Kiiskinen, I. 2025. 9.-luokkalaisten kokemukset koululiikunnasta ja sen koetusta ahdistavuudesta. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 55 s., 4 liitettä.