Eerikkilän yläkoululeirityksen vaikuttavuus urheilevan nuoren näkökulmasta - Laine, Ville (2025)
Laine, V. 2025. Eerikkilän yläkoululeirityksen vaikuttavuus urheilevan nuoren näkökulmasta. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro-gradu -tutkielma, 46 s., 3 liitettä.