Tekoäly viestinnän asiantuntijoiden työssä - Turpeinen, Maiju (2025)
Tekoälyn nopea kehittyminen osaksi työelämää on johtanut siihen, että myös viestinnän asiantuntijat käyttävät tekoälyä työssään. Tämä on kartoittava tutkielma, jonka tavoitteena on kuvata tekoälyä viestinnän asiantuntijoiden työssä. Tutkielman aineistonkeruumenetelmänä on teemahaastattelu. Tutkielmaan osallistui yhdeksän viestinnän asiantuntijaa.