Esineiden internetin kyberturvallisuus - Aspblom, Aaron (2025)
Esineiden internet vaikuttaa nykypäivänä jokaisen elämään. Älykkäitä esineitä löytyy kotitaloudesta, työpaikoista ja terveyslaitoksista. Tutkielmassa tarkastellaan esineiden internetin yleisiä haavoittuvuuksia ja niiden mahdollisia ratkaisuja.