Pitkään alalla olleiden liikunnanopettajien kokemuksia työtyytyväisyyttä vahvistavista tekijöistä sekä alanvaihto ajatuksista - Kinnunen, Sallamari (2025)
Kinnunen, S. 2025. Pitkään alalla olleiden liikunnanopettajien kokemuksia työtyytyväisyyttä vahvistavista tekijöistä sekä alanvaihto ajatuksista. Jyväskylän yliopisto. Liikuntatieteellinen tiedekunta. Liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 43s., 3 liitettä.