Iän, sukupuolen sekä perheen sosioekonomisen aseman yhteydet 3.-6.-luokkalaisten lasten omaehtoiseen liikuntaan - Nyström, Oskar; Nordström, Joakim (2025)
Nordström, J. & Nyström, O. 2025. Iän, sukupuolen sekä perheen sosioekonomisen aseman yhteydet 3.–6.-luokkalaisten lasten omaehtoiseen liikuntaan. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, liikuntapedagogiikan pro gradu -tutkielma, 36s., 3 liitettä.