Iäkkään ihmisen fyysisen toimintakyvyn arviointi ja tuoliltanousutestin toistettavuus - Virtanen, Anni (2025)
Virtanen, A. 2025. Iäkkään ihmisen fyysisen toimintakyvyn arviointi ja tuoliltanousutestin toistettavuus. Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto (gerontologia ja kansanterveys), pro gradu -tutkielma, 37 s., 2 liitettä.