Musiikki vaikuttamisen välineenä – Mutta miksi ottaa kantaa? - Marjamaa, Topias (2025)
Tämän pro gradu -tutkielman aiheena on Suomen musiikkialalla ilmenevä sensuuri ja itsesensuuri, sekä sen vaikutukset artistien toimijuudelle. Tutkimuksessa perehdytään musiikkialaan järjestelmänä ja tekijöihin, jotka vaikuttavat sensuurin eri muotojen ilmenemiseen.