Vuosi Gazan sotaa : kehysanalyysi Yle Uutisten eniten luetuista verkkouutisista - Hussein, Sara (2025)
Tämän tutkielman tavoitteena on tarkastella kehysteorian keinoin, millaisia kehyksiä Yle Uutiset on käyttänyt luetuimmissa Gazan sotauutisissaan ja millainen kuva yleisölle sodasta näiden juttujen kautta syntyy. Lisäksi tarkastelen, millaiset piirteet luetuimpia juttuja yhdistävät. Aiempaa tutkimusta käsittelen muun muassa ulkomaanjournalismin, konflikti- ja sotajournalismin sekä Palestiinan ja Israelin mediasuhteen näkökulmista.