Strategian implementoinnin tavat ja ongelmat - Törrönen, Eetu (2025)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tarkastellaan strategian implementointia eli toimeenpanoa ja siihen liittyviä haasteita suuressa suomalaisessa organisaatiossa. Tutkimus keskittyy näkemyksiin strategian toteuttamisesta sekä ongelmakohdista eri organisaation tasoilla, joita ovat johto, keskijohto sekä operatiivinen taso.