Ohjausalan ammattilaisten puheessa ilmenevät sukupuolidiskurssit - Vaara, Milja (2025)
Tässä pro gradu -tutkielmassa tarkastelin ohjausalan ammattilaisten puheessa ilmeneviä sukupuolidiskursseja. Tutkimuksen tarkoituksena oli tarkastella, millaisia merkityksiä sukupuolelle rakentuu ohjausalan ammattilaisten puheessa. Teoreettinen viitekehys rakentui sukupuolen käsitteen sekä sukupuolen teoreettisten lähestymistapojen pohjalta.