Motivaatio koululiikunnassa ja sen edistäminen - Mäkelä, Niilo (2025)
Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena oli selvittää, mitkä tekijät ovat yhteydessä koululiikunnan motivaatioon ja miten koululiikunnan motivaatiota voidaan edistää. Tutkimuskysymyksiä lähestytään erityisesti itsemääräämisteorian kautta, mutta myös muut koululiikunnan motivaatioon mahdollisesti yhteydessä olevat tekijät on huomioitu tutkielmassa.