English students' perceptions concerning English and Finnish literature - Nerubailo, Victor (2025)
Kirjallisuudella on merkittävä rooli opiskelijoiden elämässä, sitä luetaan niin viihde tarkoituksessa kuin myös opintojen tueksi. Tämän takia, opiskelijoiden kirjallisuutta ympäröiviä käsityksiä ja asenteita on jatkuvasti kartoitettava, jotta ymmärryksemme pysyisi ajan tasalla. Tämä tutkimus tarkastelee englannin kieltä opiskelevien yliopisto-opiskelijoiden käsityksiä kauno- ja tietokirjallisuudesta sekä näiden käsitysten vaikutusta kielen oppimiseen ja opetukseen. Kaunokirjallisuuden roolia suhteessa tietokirjallisuuteen on erikseen korostettu.