A comparison of the social media behavior between the NHL and Liiga - Salonen, Emmi (2025)
Markkinoinnista sosiaalisessa mediassa on vuosien saatossa tullut entistä tärkeämpää yritysten ja organisaatioiden näkyvyyden lisäämisessä ja uusien fanien saamisessa. Tämän trendin takia jääkiekkoliigat, kuten suomalainen SM-liiga ja pohjoisamerikkalainen NHL, ovat molemmat avanneet sosiaalisen median tilejä. Tämän tutkielman tarkoituksena oli löytää määrällisiä eroja eri liigojen Instagram-julkaisujen välillä. Lisäksi on käytetty temaattista analyysia tuomaan esiin temaattisia eroja liigojen julkaisuissa.