Hyppytestien suorituskyky, kinematiikka ja kinetiikka eturistisidevamman jälkeen - Pärkkä, Matias (2025)
Pärkkä, M. 2025. Hyppytestien suorituskyky, kinematiikka ja kinetiikka eturistisidevamman jälkeen, Liikuntatieteellinen tiedekunta, Jyväskylän yliopisto, biomekaniikan pro gradu -tutkielma, 68 s., 2 liitettä.