Upward differentiation in EFL learning materials : content analysis of upward differentiation in High Five! 3 - Kataja, Nea (2025)
Kasvatusalalla eriyttämistä koskeva keskustelu ja aiempi tutkimus keskittyy usein erityisesti alaspäin eriyttämiseen, eivätkä opettajat koe tuntevansa ylöspäin eriyttämisen ilmiötä ja toteuttamista opetuksessa tarpeeksi. Monet oppimateriaalit sisältävät erillisen materiaalin alaspäin eriyttämiseen, mutta oppikirjojen ylöspäin eriyttämiseen keskittyvät tehtävät ovat vielä melko tuntemattomia.