Kestävyyden heijastumia : metsänomistajien näkemyksiä omistajuudesta - Kosunen, Heidi (2025)
Suomessa metsiin kohdistuu monia käyttövaatimuksia. Yli puolet suomalaisesta metsämaasta on yksityisomistuksessa, joten metsänomistajakunta on merkittävässä roolissa metsien käytössä.