Valmentajan tunne- ja vuorovaikutustaidot valmennusprosessissa - Korva, Eveliina (2025)
Tämän kandidaatintutkielman tavoitteena on rakentaa tämänhetkisen kirjallisuuden pohjalta jäsennelty kuva valmentajien tunne- ja vuorovaikutustaidosta. Tutkielman tarkoituksena on määritellä mitä tunne- ja vuorovaikutustaidot tarkoittavat ja millainen merkitys niillä on urheiluvalmennuksessa.