Verbien voida ja saada modaalinen käyttö venäjänkielisten suomenoppijoiden kirjoitelmissa - Kuusiniemi, Mia (2025)
Tutkielmassa tarkastellaan verbien saada ja voida modaalisia käyttötapoja peruskouluikäisten venäjänkielisten suomen oppijoiden kirjoitelmissa. Tutkielma pyrkii vastaamaan kahteen tutkimuskysymykseen: 1) Millaisissa modaalisissa merkityksissä oppijat käyttävät verbejä saada ja voida kirjoitelmissaan? 2) Suositaanko toista verbeistä saada ja voida luvan ilmaisussa?