"Netissä pönöttäminen ei toimi" : kansanedustajien käsityksiä vaikutelman hallinnasta sosiaalisessa mediassa vuosina 2010 ja 2024 - Mentula, Aapo (2025)
Tämän tutkielman tavoitteena oli kuvata suomalaisten poliitikkojen käsityksiä ja käsitysten muutosta vaikutelman hallinnasta sosiaalisessa mediassa vuosina 2010 ja 2024. Tutkimuksen aineisto kerättiin haastattelemalla vuonna 2010 viittä kansanedustajaa. Neljää heistä haastateltiin uudestaan vuonna 2024. Tutkimuksen näkökulma oli laadullinen ja analyysimenetelmä froneettis-iteratiivinen sisällönanalyysi.