Sosiaalisen median kuvaus äidinkielen ja kirjallisuuden oppikirjassa Särmä 8 - Pienmäki, Emma (2025)
Tämän tutkielman aiheena on sosiaalisen median kuvaus äidinkielen ja kirjallisuuden oppikirjassa Särmä 8, josta on tarkasteltu mediaan keskittyvää osa-aluetta. Tarkemmin ensimmäinen tutkimuskysymys on se, millaista sosiaalisen median kuvaus on oppikirjassa. Toinen kysymys on se, miten Särmä 8 -oppikirjan sosiaalisen median käsittely suhteutuu perusopetuksen vuoden 2014 opetussuunnitelman tavoitteisiin.