SQL-injektiot ja niiden ehkäisykeinoja web-sovelluskehityksessä - Kähkönen, Janne (2025)
Tutkimuksessa etsittiin keinoja, miten voidaan ehkäistä SQL-injektioita verkkosivujen kehityksessä käyttäen Java-ohjelmointikieltä ja PostgreSQL-tietokantaa. Tutkimusta rajattiin, että keskityttiin pelkästään SQL-injektioiden tutkimiseen, koska injektiot ovat olleet OWASP TOP 10 -listalla useamman vuoden. SQL-injektio on yksi injektiotyypeistä.