Hyvä ja huono johtaminen suomalaisissa urheiluorganisaatioissa - Kahri, Siiri (2025)
Tämä pro gradu -tutkielma tarkastelee hyvän ja huonon johtamisen ilmene-mismuotoja suomalaisissa urheiluorganisaatioissa. Tutkimuksen tavoitteena oli lisätä ymmärrystä urheiluorganisaation johtamisesta ja siihen liittyvistä erityispiirteistä sekä selvittää, miten urheilujohtajat itse määrittelevät hyvän ja huonon johtamisen.