Syntyvyysdiskurssit Ylen verkkouutisissa - Viherkunnas, Minja (2025)
Tutkielman tavoitteena on selvittää yhteiskunnan arvoja ja asenteita syntyvyyttä kohtaan sekä sitä, miten syntyvyydestä mediassa puhutaan. Ensimmäinen tutkimuskysymys keskittyy syntyvyyden diskurssien rakentumiseen. Toinen tutkimuskysymys keskittyy siihen, miten sanasto, prosessityypit ja osallistujaroolit rakentavat syntyvyydestä muodostettua kuvaa.